SISEL KAFFÉ

A világ legjobb ízű és legegészségesebb kávéja

A legjobb ízű csésze kávé a konyhától távol kezdődik

Minden a kévészemtől indul. A Sisel Kaffé csak a legmagasabb minőségégi kategóriába sorolt kávészemet tartalmaz: a Prémium Panama Boquete Gesha Kávé babot. Ez a világ kedvenc, díjnyertes kávébabja, mely kizárólag Panamában terem, ahol az egyedülálló íz világ megtapasztalásához minden környezeti tényező együtt található meg. 

Ezt a kávébabot az ősi panamai vulkánikus hegység lejtőin termesztik. Három fő környezeti tényező járul hozzá a csésze kávé zamatához: a talaj, ahol a kávécserje növekszik, valamint a nedvesség és a napsugázás mennyisége, illetve az UV sugárzás ereje, melyben részesül. A babszem zeket a tényezőket megnövekedett flavonoid termeléssel reagá le, mely egyfajta védekezés ezekre a kondiciókra. Ez szokatlanul magas flavonoid mennyiség teszi a kávészemeket a világon a legjobb ízűvé.

A Sisel International AG., egy olyan méreg- és vegyi anyag mentes terméket hozott a világ piacra, amely mind összetételében, mind energetikailag egyedülálló.

A termék összetevői:

Gyógynövények, zöldségek, gyümölcsök, ásványok, melyeket elsősorban keletről és természetes lelőhelyeikről –őserdők talajából –szereznek be.

A termék minősítése:

Van egy nemzetközi szabvány, a kávé ízének megítélésére. Ez egy 0-100-ig terjedő skála, és minél magasabb a pontszám, annál jobb ízűnek számít a kávé. A Sisel nem tesztelte természetesen az összes kávéfajtát, de a nemzetközi szabványra hagyatkozva azt látta, hogy a legtöbb kávé keverék, különösen az MLM kávé keverékek alacsony helyezést értek el a világ ranglistáján.

A vezető MLM kávémárka kevesebb mint 70-es minősítést ért el a skálán (68). A kevesebb mint 70-es minősítés a nemzetközi minősítés szerint rossz íznek számít. Az USA-ban az egyik legnépszerűbb, üzletekben kapható kávé, a Flogers kávé, jó ízűnek számít a 76-os minősítésével.

A Starbucks kapta az egyik legmagasabb minősítést a piacon kapható márkák közül, a 82-es minősítésével. A 80 feletti minősítés számít a valóban jó besorolásba. A 85 feletti minősítés jelenti a nagyszerű íz besorolást és a SISEL Coffee a 88-as minősítést érte el. Tehát a Sisel kávé magasabb minősítést ért el, mint bármely más MLM kávé, vagy akár bármilyen kávé, ami a Starbucks kávézókban kapható.

Továbbá a SISEL Coffee jelentős egészségügyi hatását többek között a Chaga támogatja. A Chaga-t hivatalosan a gombák közé sorolják, mivel a távoli, északi éghajlaton, nagyon hidegben a fák törzsén nő, de valójában a DNS-e nem olyan mint bármely más növényé. A Chaga élettani szerepe, egészségre gyakorolt hatása igazoltan jelentős, és a kávéval való fogyasztása, mint a kávé ízére, mint annak egészségügyi hatásaira jelentőséggel bír. 
 

Mit tartalmaz a Sisel Kaffé?

Ganoderma:

Egy kemény gomba fajta, amit az élettartam meg- hosszabbítására és az egészség fokozásához használnak a Kínai gyógyászatban már több, mint 2000 éve, kihasználva a gomba jótékony hatását. Ismereteink szerint ez a leglúgosabb étel és 400 különböző tápanyagot tartalmaz. Gazdag antioxidánsokban és támogatja az immunrendszer erősödését, ami segít a baktériumok és vírusok ellen folytatott harcban.

A  Ganoderma gomba egy kemény, fákon termő parazita gombafaj. A termőtest (kalap) mérete 5-20 cm, amely általában egy oldalt fekvő tönkön ül. A kalap vastagsága 1,5-3 cm. Felszínét a vörösbarnától a vöröses feketéig sötétedő viaszréteg fedi. A gomba széle fehér, a hátoldalán egy fehéres, likacsos réteg helyezkedik el a spóratermő pórusokkal.

Legfontosabb hatóanyagai az aktív poliszaharidok és a szerves kötésekben tartalmazott organikus germánium. A poliszacharidok a szervezet immunrendszerét erősítik a vírusok elleni védekezés során. A germánium a vér oxigénfelvevő képességét növeli, javítja az emésztést és lassítja a szövetek öregedését.

 

A ganoderna jótékony hatása:  

- Koleszterin és a vérzsír mennyiség csökkentése

- Magas vércukorszint csökkentése, a hasnyálmirigy működésének segítése 

- A vérben a lipidek mennyiségének csökkentése 

- Adenozint tartalmaz, így segíthet megelőzni a trombózist

- Segíti az öngyógyító képességet, az immunrendszert 

- Lassítja a szövetek elöregedését, és a szervek degenerációját 

- Segíthet az allergia kialakulásának megelőzésében 

- Számos esetben kimutathatóan segített rákos daganatok stabilizálásában és a gyógyulás elősegítésében 

- semlegesíti a szervezetben felhalmozódott savtartalmat (lúgosít)

 

ganoderma.jpg

 

Bacopa:

Egy kis virágos gyógynövény, őshonos Indiában, íztelen és szagtalan. Évezredek óta használják a mentális funkciók támogatására beleértve a felfogóképességet, a memóriát, a képzettársítás tanulást, a mentális kontrollt, és a visszaemlékezést. Tanulmányok azt is állítják, hogy támogathatja az emlékezés vesztés elleni harcot, Alzheimer betegségnél, és egyéb agyi elváltozásoknál.

bacopa.jpg

 

Gotu kola:

Egy évelő növény Indiában, Ázsiában, Dél-Amerikában, Sri Lankán, és a Csendes óceániai térségben őshonos. A petrezselyem családjába tartozik, nincs sem íze, sem illata. Vízben és víz környékén él, kis propeller alakú zöld levele van, kicsi fehér vagy rózsaszín-lila virágai, és kicsi ovális gyümölcse. A gotu kola leveleit és magját gyógyszerként használják.

gotu_kola.jpg

 

Evodiamine:

Egy vegyület, amit az Evodia fa gyümölcséből nyernek, Kínában és Koreában őshonos. Kimutatták, hogy támogatja a zsír felvétel csökkentését, termogenikus hatása fokozza az anyagcserét, és segít az extra energia előállításában.

evodiamine.jpg



Zöld kávébab:

Egyszerűen kávé babok, amik nem lettek megpörkölve. A zöld kávébab klorogénsavat tartalmaz, ami lassítja a glükóz szervezetbe jutását étkezés után, ezzel segítve a súlycsökkenést. Amikor a kávébabot megpörkölik, a klorogénsav nagy része elvész.

zold_kavebab.jpg

 

Yerba Mate:

Egy Dél-Amerikában élő növény. Tanulmányok állítják, hogy a Yerba Mate támogatja az immunrendszert, méregteleníti a szervezetet, megszünteti az allergiát, csökkenti a diabétesz és hipoglikémia lehetőségét, és segít a kalória égetésben.

yerba_mate.jpg

 

CHAGA:

A gyógynövények Királya”. A Chaga egy fás képződmény, amit a nyírfában és más fákban található meg. Íztelen és szagtalan, ami kiváló tápanyag adalék a kávéhoz. A Szibériaiak „Isten ajándékaként” ismerik, ezt a vibráló kiegészítőt, az emberek generációk óta használják az egészség támogatására. A Japánok „Az erdő gyémántjának” nevezik, míg a Kínaiak „A növények királyának”. A Chaga nagyon magason nő, kemény és hideg körülmények között. Hogy túlélje, természetes összetevőit védelmére összpontosítja – ezért olyan erőteljes hatású. Erősíti és gyógyítja a fát is, amelyen nő, növényi vegyületek előállításával, mint szterinek, fenolok, és enzimek. Kutatók beteg fákat oltottak be chagával, hogy erősítsék és meggyógyítsák őket. Az emberek is hasznát vehetik ezeknek az erdő-forrású növényi vegyületeknek és tápanyagoknak. A chaga különféle B vitaminokat, flavonoidokat, fenolokat, ásványokat, és enzimeket tartalmaz. Egyike a világ legjobb pantoténsav elérhetőségének, ami egy vitamin a mellékvese és emésztő szervek támogatására. Tartalmaz még előnyös mennyiségben riboflavint (B2 vitamin) és nikotinsavat.

chaga.jpg

 

Videó anyag a termékről: 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 2
Heti: 11
Havi: 9
Össz.: 6 687

Látogatottság növelés
Oldal: Sisel kávéról
SISEL KAFFÉ - © 2008 - 2024 - sisel-kaffe.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »